Видови казино играчи


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Под дефиницијата играчи во онлајн казино се најдуваат различни луѓе и различни начини на коцкање. Вие Веруваме дека вие си имате посебен стил на игра, а ако не верувате само малку анализирајте се.

Најпрво за да се анализирате треба да отворите сметка во некое онлајн казино кое ви е претставено на сајтот на Casinobonus.mk и потоа треба да изберете една од многуте казино игри.

Почетник

Сите коцкари кои започнале со онлајн кладење започнуваат од титулата почетник. Тие и понатаму се обидуваат да сфатат на кој начин функционира казиното, кое е вистинско казино итн. Доколку сте љубител на игрите Покер, Блекџек, Рулет и понатаму имате потреба да истражувате како функционира сета игра.

Скептик

Скептиците се маса на луѓе кои веруваат дека казиното ќе ги измами, ќе им ги украде податоците, нема да ги исплати итн. За тоа вооптшо да не се грижете ако имате сметка во вистинското казино.

Критичар

Како и во секоја сфера на животот, така и во коцкањето има луѓе кои се критичари. Нив ништо не им е погодено и секогаш имаат забелешка за казинотБлекџекитн.

Нестрплив

Овој вид на играч постои и во локалните и во онлајн казината. Тие се луѓе кои сакаат брзи пари и имаат план да се збогатат за многу кратко време. Овој вид на казино играчи нема да ви се допадне бидејќи многу често се нервозни.

Професионалци

Професионалците се луѓе кои знаат буквално се. Тие знаат на кој начин фунцкионираат онлајн казината, игрите итн. Коцкањето онлајн за нив е нешто нормално и не се плашат воопшто за нивните податоци исплата итн. Тие заработуваат за живот од коцкање.

Висока лига

Високата лига има мал број на луѓе и тие трошат многу пари во казината. Без разлика дали добиваат или губат, нивниот влог е висок, па обично за брзо стигнуваат до статусот на ВИП играчи.

Неодговорни

Неодговрните се луѓе кои играат од досада и често знаат да прокоцкаат се што имаат. Нив добивката не им значи многу, бидејќи колку и да е повторно ќе ја коцкаат.