Мајтап

Виц: Богат дедо со млада згодна невеста

Богат 90 годишен дедо се оженил со некоја доста помлада од него, 25 годишна женска.
Прва брачна ноќ. Дедото чука на вратата од спалната и вели:
– Мила, може да си ја извршам брачната обврска?
– Секако.
Дедото влегува во спалната, завршуваат работа и излегува.
После неколку минути пак се враќаа. Дедото пак завршува работа и си оди. Така повеќе пати се повторува и на 17-тиот пат женската не издржала и го прашала:
– Мажу, како може човек на твоја возраст да има секс 17 пати?
Дедото се плеска со раката по челото:
– 17 пати?! Ебати склерозата…

To Top