Виц: Безалкохолно пиво


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


– Драги, ти купив безалкохолно пиво.
– Ооо, браво бе, срце, како ми угодуваш! Еве и јас ти купив изненадување – прстен!
– Ама… тоа не е прстен туку алка за клучеви!
– Е па ти прва почна!