Виц: Бесплатни совети за жените


Финале Лига на шампиони: Манчестер Сити го „брка“ Пандев, Интер нема да се предаде!


Бесплатни совети за жените:
– Девојки, не си го губете времето со ерген. Штом до сега не се оженил, и за вас нема да се ожени.
– Не си фаќајте работа ниту со разведен. Штом ја оставил жена си, како ништо ќе ве остави и вас.
– Не влегувајте во врска со вдовец. На една ѝ го зел здравјето, не сакате вие да сте следна.
– Барајте само женети мажи. Штом си ги сакаат жените, ќе ве сакаат и вас.