Мајтап

Виц: Ало, Водовод, зошто ми тече вода?

Изнервиран човек се јавува во Водовод:
– Ало! Дали е тоа Водовод?
– Да.
– Зошто од двете славини на чешмата во бањата ми тече вода?
– Како мислите?
– Па од црвената тече топла, а од сината ладна!
– Не разбирам што ви е проблемот?
– Па како што ја гледам сметката, од црвената би требало да тече Red Label, а од сината водка Smirnoff!

Advertisements
To Top