Виц: 100 евра си се 100 евра


Германија пред елиминација!? - 8 ден ↓↓↓Разговараат двајца старци:

– Абе Цветко, кога имаше 20 години одеше со 20 годишни девојки, на 50 години одеше со 20 годишни девојки,
cега со 80 години пак одиш со 20 годишни девојки!

– Добро…

– Епа како ти успева?!

– Абе и 100 години да имам, 100 евра cи се 100 евра!