Видете со што се занимава Џим Кери!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Една фасцинантна страна од животот на славниот комичар Џим Кери, кои веројатно не сте ја знаеле. Погледнете: