Видете го најсмешниот корнер во Премиер лигата!

Натпеварот меѓу Барнли и Стоук денес стана многу популарен на социјалните мрежи и тоа поради еден комичен момент.

Имено, цела Англија му се смее на Чарли Адам откако се сопна при изведувањето корнер, ја закачи топката и падна на тревата. Погледнете!