Видео: Штипски гафови 2016


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Регионалната телевизија Стар од Штип и во 2016 година објави видео со свои гафови. Новинари, анкетирани, 9 минути квалитетна смеа: