Вебкафе

Видео: Оваа мечка е како човек, ја отвори вратата, седна зад воланот и…

Двајца Канаѓани присуствуваа на несекојдневен настан – мечка која сама ја отвори вратата од комбито и почна да свири.

„Ја отвара вратата од твоето комби. Еј, влегува во комбето“, викаше снимателот.

Мет Патерсон, сопственикот на комбито изјави дека сеуште не верува што видел. Мечката после десетина минути излегла од комбито, а Патерсон претпоставува дека била гладна и барала храна.

To Top