Видео: Од судбината нема бегање!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


22-годишно момче во Кина нормално си возеше велосипед по тротоарот, но наеднаш на глава му падна огромно парче стакло и го онесвести.

Како велат старите – од пишаното не се бега!?!