Вебкафе

Видео: Овој крадец немаше среќа, налета на…

Неколку полицајци бркаа крадец во Бразил и не успеваа да го стигнат, се додека тој не налета кој го шеташе својот питбул.

Дали питбулот го „намириса“ крадецот или само не сака трчање не знаеме, но веднаш го фати крадецот и го држеше додека не стигна полицијата.

Advertisements
To Top