Видео: Најубавите голови од 2016 година!


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Годината која измина донесе многу возбудувања на фудбалските терени, прекрасни голови и феноменални потези.

Во следното видео погледнете ги 100-те најубави голови во 2016 година.