Видео: Најдобрите моменти на Германија на Мундијалот


Хрватска против “лудите“ јапонци - 16 ден ↓↓↓Германија шокантно беше елиминирана уште во групната фаза на Мундијалот, па денес „панцирите“ се спакуваа и се вратија во татковината.

Поради тоа редно е да ги видиме најдобрите моменти на Германија на Светското првенство.