Видео: На тениски турнир кучиња ги собираа топчињата!


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Наместо момци и девојки кои стојат позади тенисерите и аут линиите топчињата на турнирот во Сао Паоло ги собираа кучиња.

Организаторот на турнирот и минатата година го пробаа овој експеримент, а оваа година им дадоа шанса на кучињата.

Кучињата беа вистинска атракција на егзибицискиот меч на стартот од турнирот, додуша во одредени моменти беше тепко да им се земе топчето од уста. Погледнете!


Street dogs retrieve balls during tennis… by lopta-je-okrugla