Видео: На оваа лудост на Балотели аплаудираше и полицијата!

Марио Балотели е познат по своите лудории кои ги прави надвор од теренот, а синоќа ја збогати својата колекција со неверојатен потег на аеродромот.

Имено, Балотели дојде на идеја како да ја избегне аеродромската контрола и направи нешто на кое што му аплаудираше и полицијата и аеродромското обезбедување.