Видео: Мистериозна база откриена под одмрзнатите делови на Антарктик?


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Ова откритие , долго 1 500 метри предизвика бројни теории и шпекулации , а на ваквиот приод му помогна што градот на Google Earth го здогледал прв истражувачот на паранормални активности , познат под псеудонимот Конспираси Депо.

„Мислев дека станува збор за објект што се користи за научно истражување, но ги погледнав координатите на сите познати истражувачки станици на Антарктикот и од нив е најблиска норвешката на далечина од 320 километри од тоа место“ , вели Конспираси Депо.

Некои се сомневаат дека е откриено скривалиште за супер богаташите и за светската елита во случај на катаклизма, додека други раскажуваат дека е откриена писта за вонземјани.