ВИДЕО: Маскотата го провоцираше, а како изреагира типот од обезбедување не можете ни да претпоставите!


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Маскотата на безбол тимот Хјустон Астрос е неверојатно смешна. Имено, типов има склоност да ги тера посетителите на танцувачки дуели, но во текот на еден натпревар се реши да замине чекор понатаму и пред преполниот стадион предизвика еден тип од обезбедувањето.

А, како одговори тој на провокацијата, не можете ни да си замислите: