Трагичен крај: Девојче се лизнало на мраз и искрварило до смрт

Двегодишно девојче од тетовското село Јажинце трагично го изгубило животот играјќи си ви дворот на семејната куќа.

Денеска пред 13 часот, девојчето играло околу чешмата во дворот, се лизнало на мразот и паднало, по што почнало обилно да крвари од главата. Девојчето веднаш со автомобил било однесено во Клиничката болница во Тетово, каде што лекарите констатирале дека тоа веќе е починато.