Видео: Борбата која ја чекаше цел свет траеше само 48 секунди!


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Борбата помеѓу двајцата легендарни ММА борци, Федор Емелианенко и Френк Мир, која се одржа во на Белатор 198 во Чикаго, траеше само 48 секунди.

Толку време му беше потребно на Русинот Емелианенко да го нокаутира Мир, со што потврди дека иако има 40 години, се уште не го кажал последниот збор во ММА борбите.