Видео анализа за крвавиот четврток: Кој, како и од каде влезе во Собранието


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Анализата во видео формат ја направи новинарскиот тим од телевизија Телма.