Виц: Слатки во фолија


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Го прашува ќерката таткото:

Тато, ти ли ги стави сите колачиња во шушкава фолија?

Да злато.

А зошто?

За да чујам како мајка ти држи диета за празниците.