Виц: Сине, што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Го прашува таткото синот:

Сине, што професија сакаш да работиш кога ќе пораснеш?

Па, сакам да бидам градинар тато.

Хм. Зошто баш градинар? Има и други професии.

Добро, да, може и водоинсталатер, чистач на базен, доставувач на пица, Дедо Мраз.

Леле жено, помагај, малиов ги нашол нашите порничи и сите ги гледал!