Виц: Кои се вашите мани?


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


На интервју за работа го прашуваат еден дечко:

А дали можете да ни кажете кои се вашите мани?

Па… мрзата.

Само мрзата? Немате други?

Па, имам, ама ме мрзи да ги набројувам.