Виц: Секс експеримент

Миличок ми здосади да да имаме секс само по дома. Може ли да пробаме на некое друго место?
Важи миличка.
Во лифотот?
Може ќе го заглавиме помеѓу два ката.
А во влезот?
Аааа не! Ќе наиде некој комшија и маани ќе ми наоѓа.