Ангелина Петрова – ангел со продорен поглед кој ве тера на грев


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Ангелина Петрова е родена 1989 година во Украина, а денес е успешна фотомоделка која полека, но сигурно ја гради и развива својата кариера како убавица.

11-1-angelina-petrova1

Оваа 28-годишна лепотица посебно е активна на социјалните мрежи, а кога ќе речеме активна, буквално го мислиме тоа, бидејќи нејзините над 1.000 фотки на инстаграмската платформа даваат впечаток дека „чупево спие на Инстаграм“.

11-1-angelina-petrova2 11-1-angelina-petrova3 11-1-angelina-petrova4 11-1-angelina-petrova5 11-1-angelina-petrova6 11-1-angelina-petrova7 11-1-angelina-petrova8 11-1-angelina-petrova9 11-1-angelina-petrova10