Виц: Разлика во годините


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


На лекар за сексуални совети:

Госпоѓи, вие имате 85 години, а вашиот партнер со кој сакате да имате секс има 25 години. Секој секусален чин меѓу вас е потенцијална опасност која може да резултира со смрт.

Жената: Докторе, што да му правам, ако умре нека умре.