Виц: Може татко да ти биде


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Ќерката и вели на мајката:

Мамо, имам нов дечко.

Кој?

Иван комшијата, од трети спрат. Многу се сакаме.

Аман мори, ќерко, кај го најде баш него, тој може татко да ти биде.

Па нели ти ме учеше дека годините не се најважни во љубовта, мамо.

Така е ќерко, ама ти изгледа не ме разбираш што ти кажувам.