Виц: Пет вида кондоми


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Батка, ај наброј ми пет вида на пиво.

Како од пушка: Туборг, Златен даб, Скопско, Хајнекен, Амстел,  Бадвајзер, Старо Прамен.

Ехееј, добар, добар, добар. Ај сега наброј ми пет вида кондоми.

Хм? Дурекс.

Ееее, батка, помалку да пиеше, повеќе да клецаше, сега и ова ќе го знаеше.