Мајтап

Виц: Отиде по леб

Влегува Трпе дома, Трпана го пречекува во претсобјето:

Здраво Трпано.

Здраво Трпано? Ѓубре едно, отиде по леб и ми се враќаш дури по три дена и имаш лице да ми кажеш здраво!

Уф, срање… лебот… одма се враќам.

Advertisements
To Top