Виц: Секс со невина плавуша

Некоја плавуша има секс со новиот дечко, па:

Ох, ах, тоа, тоа… тука… така… појако… уште појако.

Работи типот и се чуди, па вели:

Чекај бе, маче, нели ми рече дека си невина?

Ау да! Оф оф, боли, боли…