Виц: Охриѓани купуваат папагали

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Двајца охриѓани решиле да си купат папагали. Кога отишле во продавница, продавачот имал само еден папагал, па му подметнал на вториот охриѓанец був.
По некое време се среќаваат охриѓаниве:
А бе братчет оној мојон папагал почна да зборвит!
А оној мојон не, ама многу се интересират, цело време очине ги ширит.