Мајтап

Виц: Неповторлив секс

Си прават две жени муабет:

Ја слушам ќерка ми некни на телефон и раскажува на некоја другарка како имала неповторлив секс со дечкото. Знаеш ли ти што е тоа неповторлив секс?

Знам бе, маче. Тоа е кога мажот ти не може да повтори.

Advertisements
To Top