Виц: Не силуваа сите

Се јавува сопругата на мажот кој е на пат.
Голема несреќа мажу, дома ни влегоа арамии се ни зедоа и не силуваа, мајкати 3 пати, сестра ти 5 пати, мене 10 пати.
А ќерката?
Неа не ја силуваа!
Па како можеле само неа да не ја силуваат кога е најубава?
Па таа не им дозволи, се бранеше.