Вебкафе

Не е исто: Има разлика помеѓу тетоважа од 80 и тетоважа од 875 долари

Типот се „надгради“ со 3 нови тетоважи – едната од 80 долари, другата од 400 долари и третата од 875 долари. И сфати дека има разлика. Еве што доби за секоја од сумите.

To Top