Виц: Напалена девојка


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Во станот од дечкото, тој и вели:

Колку убава и мека коса имаш. Колку убаво мириса. И колку убави очи имаш. Длабоки и топли, кристално бистри. Имаш многу убави усни, меки и полни.

А бе, планираш да ме плеснеш или попис ќе ми правиш?