Виц: Ми рече госпоѓице


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Си оди сопругата дома и сета озарена и среќна му се фали на мажот:

Срце, дали ти се верува дека касиерот во маркетот ми се обрати со госпоѓице, мислиш дека толку млада сум му се видела?

Нема шанси.

Па тогаш зошто така ми рече?

Оти не му се верувало дека има некој што може да се ожени со тебе.