Мајтап

Виц: Колку издржуваш во кревет?

Разговараат дечко и девојка во заводлив муабет, па таа:

И? Што велиш? Колку можеш да издржиш во кревет?

А типов шеретски:

Само ти носи храна и вода, можам јас таму со години!

To Top