Мајтап

Виц: Јака женска, со други зборови

Се вози поп во градски превоз и решава крстозбор, ама еден збор никако не му излегува, па одлучува да бара помош.

Карши него седи млад дечко, па го прашува:

Младо момче, како се вика атрактивна девојка, само со еден збор кажано?

Мачка, дедо попе.

Уф, мајката, затоа не ми излегува, јас цело време пичка пишувам.

To Top