Виц: Ќе ручаме или ќе се плеснеме?


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Си доаѓа жената дома и мажот насрчен ја прашува:

Срце, сакаш првин да ручаме или првин да се плеснеме?

Како сакаш ти миличок, па после да ручаме.