Фаците на Мел Гибсон и Винс Вон додека Мерил Стрип го напаѓаше Трамп (видео)


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Со својот емотивен говор на доделувањето на наградите Златен глобус, Мерил Стрип ја подели Америка во ставот за нејзините зборови. Таа го нападна Трамп, а ни тој не остана должен, нарекувајќи ја најпреценетата актерка во Холивуд и слугинка на Хилари Клинтон.

Од друга страна, пак, поддржувачите на новоизбраниот претседател, конзервативните Мел Гибсон и Винс Вон, својот став на говорот од Мерил го изразија во „фацијална“ форма, со своите изрази на лицата додека ја слушаа Стрип како го ремети Трамп.