Виц: Фејсбук на школо

College student texting in lecture hall

Скорива професорот на час, а на еден ученик досадно, па пишува статус на Фејсбук:
Професорот дере, сите се тресат, само јас на Фејсбук.
По извесно време, коментар од професорот:
Ќе станеш да си го видиш кецот или да те тагнам?