Бесни пародии на позерските фотки од славните фаци на Инстаграм

Селесте Барбер е Инстаграм ѕвезда сама по себе, бидејќи оваа необична комичарка на свој „толкувачки“ начин ги имитира и пародира позерските фотки на славните фаци од светот на шоубизнисот.

5-12-besni-parodii-barber1

Како што вели Барбер: „Луѓето навистина го поддржуваат ова што го правам и стварно не ми е гајле како ќе биде сфатено. Едноставно почнав да го правам ова за моите пријатели на кои знаев дека ќе им се допадне. Продолжив бидејќи луѓето постојано ми велеа дека ова е нивна дневна доза смеја и почнаа да ме предизвикуваат“.

5-12-besni-parodii-barber2 5-12-besni-parodii-barber3 5-12-besni-parodii-barber4 5-12-besni-parodii-barber5 5-12-besni-parodii-barber6 5-12-besni-parodii-barber7 5-12-besni-parodii-barber8 5-12-besni-parodii-barber9 5-12-besni-parodii-barber10 5-12-besni-parodii-barber11 5-12-besni-parodii-barber12 5-12-besni-parodii-barber13 5-12-besni-parodii-barber