Виц: Добив на лото


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Се враќа мажот сиот ќефосан дома и урла:

Женоооо! Добив седумка на лото, милионче ќе лапнам. Пакувај куферите!

Леле мажууу! Супееер! Кај ќе одиме, море, планина, Малдиви, Сејшели?

Кај сакаш оди мори, само мафни ми се од дома да не те гледам веќе.