Вежбаше на отворено за да открие колку голотија е премногу за на улица


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Мејл Онлајн ја прати на улица манекенката Кели Клејн во три различни изданија и ги снимаше реакциите на случајните минувачи. Додека некои застануваа за да се фотографираат со манекенката, други само зјапаа.

A post shared by Kelly Kline (@kelly_kline) on

„Немаа баш срам во гледањето, мислам дека половина Лондон смета дека сум луда“, изјави Кели после експериментот.

Целта на експериментот беше да се провери кои се границите на добар вкус на улица кога станува збор за облеката за вежбање, а истиот вклучуваше три различни комбинации – од конзервативно сиво-црна која го прекриваше цело тело, до едноделен боди костим.

A post shared by Kelly Kline (@kelly_kline) on

A post shared by Kelly Kline (@kelly_kline) on

A post shared by Kelly Kline (@kelly_kline) on