Весела математика: Еве го доказот дека 1+1=3


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Поточно доказот за тоа кога 1+1=3. Графитот е напишан во населбата Утрина, Загреб. Повелете, побиј те го сурово точниот одговор. 😀

4-11-eden-i-eden