Видео

Величествената грандиозност на планините: Видео кое остава без зборови

Се гледа исклучиво на “full screen” опција, со слушалки, на достатна јачина на звукот. Никако поинаку, за да го доживеете искуството и ефектот. Видеото е исечок од Planet Earth 2, второто продолжение на грандиозниот сериски документарец за планетата Земја во продукција на BBC.

Advertisements
To Top