Видео

Велешани со „три рала храброст“: Бањање во Младост на -19 Целзиусови

Фаците од видеото се Аце, Перо и Никола. После бурните празнични денови, решија малку да се „разладат“ во речиси замрзнатата вода на вештачкото велешко езеро Младост.

To Top