Вечерва на новата годишна конференција, Apple ќе ги претстави своите новитети!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Вечерва ќе се оддржи годишната конференција на Apple „Worldwide Developers“, каде ќе бидат претставени новитетите.

Од Apple се очекува да бидат објавени апдејтовите за своите најголеми софтверски платформи, iOS и WatchOS, но и новите опции на Digital Helath за да се подигне свеста за што поодговорно користење на овие апликации.

Директниот пренос на настанот можете да го следите само преку официјалниот сајт на Apple или апликациите на Apple TV.