Актуелно

Истече рокот: 736 фудбалери добија повик – списоците на сите репрезентации на Мундијалот!

Денес, 4 јуни беше последниот ден за скратување на списоците и доставување на конечниот во седиштето на ФИФА! Се е завршено, јасно кој патува во Русија, кој Мундијалот ќе го гледа на „ТВ“.

Сите селекторија одлучија и мораа да го направат тоа како што кажавме денес беше последниот рок.

На Мундијалот патуваат 736 играчи!

Во продолжение погледнете ги конечните списоци на сите репрезентации кои се учесници на Светското првенство.

АНГЛИЈА

АРГЕНТИНА
АВСТРАЛИЈА
БЕЛГИЈА

БРАЗИЛ

КОСТАРИКА

ДАНСКА

ЕГИПЕТ

ФРАНЦИЈА

ГЕРМАНИЈА

ХРВАТСКА

ИРАН

ИСЛАНД

ЈАПНИЈА

КОЛУМБИЈАМАРОКО

МЕКСИКО

НИГЕРИЈА

ПАНАМА

ПЕРУ

ПОЛСКА

ПОРТУГАЛИЈА

РУСИЈА

САУДИСКА АРАБИЈА

СЕНЕГАЛ

КОРЕА

ШПАНИЈА

СРБИЈА

ШВАЈЦАРИЈА

ШВЕДСКА

ТУНИС

УРУГВАЈ

Advertisements
To Top